Google Chrome е предпочитан уеб браузър, което се дължи главно на

...
Google Chrome е предпочитан уеб браузър, което се дължи главно на
Коментари Харесай

Как най-лесно да увеличим скоростта на работа на Google Chrome

Google Chrome е желан уеб браузър, което се дължи основно на комфортния за потребление интерфейс и бързата скорост на работа. Ако и вие употребявате интензивно Chrome евентуално сте забелязали, че в избрани обстановки може да употребява прекалено много систематични запаси. Това може да ви сътвори много проблеми и да забави работата ви, изключително в случай че сте отворили голям брой прозорци в уеб браузъра, оповестява Mashable.



 

Добрата вест е, че има по какъв начин елементарно да се справите със обстановката. Решението е в инсталирането на уголемение за Гугъл Chrome, което се споделя ОneTab и е гратис за потребителите. Програмата е усъвършенствана да следи в действително време работата на процесора и RAM паметта, като по този начин подсигурява оптималната продуктивност, без значение от поставените задания. Настройването на OneTab става елементарно от икона, разположена до URL лентата.

 



 

Oсновната цел на OneTab e да ви разреши да се наслаждате на обичаното мултимедийно наличие в интернет без това да води до закъснение на устройството ви. В избрани обстановки разширението ще понижи потреблението на систематични запаси с до 95%. Това може да е много потребно, изключително в случай че имате незадоволително мощен хардуер. Разработчиците на OneTab също по този начин към този момент са подготвени и с версия, която е усъвършенствана и за Mozilla Firefox.

Digital.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР